Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Nynke Koornstra - Vrijdag 18 April 2022

  De plukladder: een onmisbare tool in de groensector

  Een handige snoeiladder of -trap is een belangrijk hulpmiddel in de tuin. Bijvoorbeeld bij het plukken van fruit van de boom, het repareren van een schutting of het knotten van wilgen. Ladders en trappen zijn er in allerlei soorten en maten. Welke het meest geschikt zijn voor werkzaamheden in de groensector lees je in deze blog.

  Veilige werkplek

  Net als bij onderhoudswerk vragen klusjes in de tuin om een veilige werkplek op hoogte. Want je wilt natuurlijk niet vallen als je appels plukt, een tuinlamp vervangt of een rozenstruik snoeit. Een stabiele ladder of trap voor gebruik in de tuin of in het park is dan ook geen overbodige luxe.

  Duurzame keuze
  Ladders en trappen zijn er van hout, aluminium of staal. Voor hoveniers is aluminium de meest logische materiaalkeuze. De aluminium ladder of trap is namelijk sterk en tegelijkertijd licht in gebruik. Hierdoor is de ladder of trap gemakkelijk te verplaatsen en gaat deze jarenlang mee.

  Grote klussen
  Werk je iets langer op hoogte, dan is een trap geschikter dan een ladder. Een trap heeft namelijk een stevig platform en platte treden in plaats van vierkante sporten. Het stavlak biedt stabiliteit en zorgt ervoor dat je comfortabel staat. De tuintrap kun je bovendien in de vrije ruimte plaatsen. Ideaal voor bijvoorbeeld reparatiewerk in de tuin, het snoeien van haagplanten of het oogsten van klimbonen.

  Kleine klusjes
  Voor kleine klusjes in en om het huis is een ladder vaak een prima hulpmiddel. Bijvoorbeeld als je een vogelhuisje wilt installeren, iets aan de muur wilt hangen of iets uit de dakgoot wilt verwijderen. Een ladder plaats je altijd tegen een muur, is lichter in gebruik dan een trap en gemakkelijk op te bergen. Net als een trap moet de tuinladder corrosiebestendig, duurzaam, en sterk zijn. Aluminium is dus ook voor de ladder een verstandige materiaalkeuze.

  Bijzondere ladderaccessoires
  Op Ladder.nl zijn diverse accessoires voor de tuinladder beschikbaar. Zoals fruitboompalen, waarmee je een plukladder gemakkelijk in de vrije ruimte kunt plaatsen, bijvoorbeeld onder een boom. En grondspiesen en draaivoeten of klauwen, die een ladder geschikt maken voor gebruik op een begroeide ondergrond.

  Prettig tuinieren
  Een veilige werkplek op hoogte is ook in de groensector noodzakelijk. Bovendien is het aanbod van hoog kwalitatief, draagbaar klimmateriaal op Ladder.nl riant. Dus ben jij actief in de tuinsector, groenvoorziening of in het bosbeheer? Denk dan eens na over de aanschaf van een hulpmiddel die de werkzaamheden vergemakkelijken. Want met de tuinladders en -trappen van Ladder.nl wordt prettig én veilig tuinieren op hoogte vanzelfsprekend!

                                                   

  Nieuws & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »