Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Ladder.nl


  Meer dan 1.200 artikelen om veilig te kunnen werken op hoogte.

  Hulp nodig met het zoeken? Stuur ons een bericht!

  Contact

  Rolsteigers van Ladder.nl

  De industriële rolsteigers van Ladder.nl zijn ideaal voor het langdurig werken op hoogte. Rolsteigers worden dan ook vaak professioneel gebruikt door zzp’ers, schilders, installateurs en medewerkers van bouwbedrijven. De steigers van Ladder.nl zijn compleet en hebben een hoge kwaliteit. Iedere steiger voldoet bovendien aan ve... Toon meer

  Werkhoogte

  Prijs

  -
  12 Producten

  Rolsteigers van Ladder.nl

  De industriële rolsteigers van Ladder.nl zijn ideaal voor het langdurig werken op hoogte. Rolsteigers worden dan ook vaak professioneel gebruikt door zzp’ers, schilders, installateurs en medewerkers van bouwbedrijven. De steigers van Ladder.nl zijn compleet en hebben een hoge kwaliteit. Iedere steiger voldoet bovendien aan veiligheidsnorm EN 1004. Want veiligheid staat bij Ladder.nl voorop!

  Topkwaliteit
  Ladder.nl kiest niet voor de middenweg, maar voor de beste kwaliteit. De buizen van de rolsteigers zijn dan ook extra sterk en kunnen wel tegen een stootje. De industriële rolsteigers van Ladder.nl voldoen aan steigerklasse III.

  Voorloopleuning
  Sinds 2018 is het verplicht om rolsteigers met een platform hoger dan twee meter bij het opbouwen te voorzien van een voorloopleuning. Deze voorloopleuning biedt een heupbeveiliging die bedoeld is om ongelukken met rolsteigers te voorkomen. Sinds 2018 is deze veilige opbouwmethode voor rolsteigers verplicht. Door het gebruik van voorloopleuningen beperk je het aantal benodigde steigeronderdelen. Ladder.nl levert standaard twee voorloopleuningen per sta-niveau.

  Compleet
  Ladder.nl levert rolsteigers compleet aan. Dus met een enkel platform, een dubbel platform, de stabilisatoren, de verplichte kantplanken (aluminium) oftewel schopranden, de normverplichte voorloopleuningen en alle benodigde schoren. Elk steigeronderdeel wordt bovendien voorzien van een gravering met een uniek serienummer. Dit maakt de onderdelen beter te traceren en te vervangen. Dat is pas service!

  Veiligheid
  Alle rolsteigers voldoen daarbij aan de nieuwe eisen zoals vastgesteld in de Europese veiligheidsnorm NEN EN 1004:2020. Zo ben je verzekerd van klimmateriaal dat voldoet aan de veiligheidsnorm. Op verzoek wordt de steiger geleverd met een certificaat van nieuwlevering.

  Draagkracht
  De steigers hebben in hoogte verstelbare zwaarlastwielen van nylon met een spindel. Deze geremde zwenkwielen hebben een diameter van 200 mm en zijn geschikt voor een belasting tot 300 kilo per wiel. De steiger zelf draagt maximaal 200 kilo.

  Telestabilisatoren
  De verstelbare poten van topkwaliteit heten ook wel telestabilisatoren. Deze poten zijn in lengte verstelbaar en worden op de hoeken van een steiger geplaatst voor meer stabiliteit. Voor het werken aan een gevel zijn slechts twee telestabilisatoren nodig. Ladder.nl levert de steiger standaard met vier telestabilisatoren. Hiermee kan de steiger ook veilig in de vrije ruimte worden gebruikt, zoals middenin een hal.

  Offerte

  Ben jij op zoek naar een maatwerkproduct? Vraag dan nu een offerte aan.

  Offerte maatwerk  

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »