Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Ladder.nl


  Meer dan 1.300 artikelen om veilig te kunnen werken op hoogte.

  Hulp nodig met het zoeken? Stuur ons een bericht!

  Contact

  Kamersteigers van Ladder.nl

  Kamersteigers zijn lager dan rolsteigers en geschikt voor professionele klussen. Denk aan gebruik door zzp’ers, schilders, installateurs en medewerkers van bouwbedrijven. Deze steiger is dan ook geschikt voor binnen- en buitengebruik. Kamersteigers zijn gemakkelijk op te bouwen en te verplaatsen door één persoon. Doo... Toon meer

  Werkhoogte
  Stahoogte
  Prijs
  -
  1 Product

  Kamersteigers van Ladder.nl

  Kamersteigers zijn lager dan rolsteigers en geschikt voor professionele klussen. Denk aan gebruik door zzp’ers, schilders, installateurs en medewerkers van bouwbedrijven. Deze steiger is dan ook geschikt voor binnen- en buitengebruik. Kamersteigers zijn gemakkelijk op te bouwen en te verplaatsen door één persoon. Door het compacte formaat is de steiger gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Ook is de kamersteiger zonder gereedschap op te bouwen en wordt deze compleet geleverd als pakket.

  Topkwaliteit
  Bij Ladder.nl kies je alleen voor de beste kwaliteit steigers. De buizen van de kamersteigers zijn dan ook extra sterk en kunnen wel tegen een stootje. De steigers van Ladder.nl voldoen aan steigerklasse II.

  Voorloopleuning
  Sinds 2018 is het verplicht om rolsteigers met een platform hoger dan twee meter bij het opbouwen te voorzien van een voorloopleuning. Hierdoor ontstaat er een veilige opbouwmethode voor rolsteigers. Door het gebruik van voorloopleuningen beperk je bovendien het aantal benodigde steigeronderdelen. Ladder.nl levert standaard twee voorloopleuningen per sta-niveau.

  Compleet
  Ladder.nl levert rolsteigers compleet aan. Dus met een enkel platform, een dubbel platform, de stabilisatoren, de verplichte kantplanken (aluminium) oftewel schopranden, de normverplichte voorloopleuningen en alle benodigde schoren. Elk steigeronderdeel wordt bovendien voorzien van een gravering met een uniek serienummer. Dit maakt de onderdelen beter te traceren en te vervangen. Dat is pas service!

  Veiligheid
  Alle rolsteigers voldoen daarbij aan de nieuwe eisen zoals vastgesteld in de Europese veiligheidsnorm EN-1004. Zo ben je verzekerd van klimmateriaal dat voldoet aan de veiligheidsnorm. Op verzoek wordt de steiger geleverd met een certificaat van nieuwlevering.

  Zware last
  De steigers hebben in hoogte verstelbare zwaarlastwielen van nylon met een spindel. Deze geremde zwenkwielen hebben een diameter van 200 mm en zijn geschikt voor een belasting tot 300 kilo per wiel. De steiger zelf draagt maximaal 200 kilo.

  Telestabilisatoren
  De verstelbare poten van topkwaliteit heten ook wel telestabilisatoren. Deze poten zijn in lengte verstelbaar en worden op de hoeken van een steiger geplaatst voor meer stabiliteit. Voor het werken aan een gevel zijn slechts twee telestabilisatoren nodig. Ladder.nl levert de steiger standaard met vier telestabilisatoren. Hiermee kan de steiger ook veilig in vrije ruimte zoals middenin een hal worden gebruikt.

  Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »