Sluiten

Categorieën

Filters

  Steigers van Ladder.nl

  Steigers van Ladder.nl

  Aluminium steigers spelen een belangrijke rol in bijvoorbeeld de utiliteitsbouw en de industrie. Geen aannemer kan dan ook zonder. Ook glazenwassers, zzp’ers en schilders maken veel gebruik van steigers. Bij Ladder.nl vind je rolsteigers, vouwsteigers en kamersteigers van topkwaliteit. Deze steigers voldoen aan de veiligheidsnorm en maken het werken aan een gevel en in de vrije ruimte zo gemakkelijk én veilig.

  Rolsteiger
  Rolsteigers zijn mobiele steigers die met name geschikt zijn voor gebruik buiten. Met de zwaarlastwielen is de rolsteiger eenvoudig te verplaatsen. Deze wielen zijn voorzien van een spindel en maken de steiger geschikt voor gebruik op een ondergrond van ongelijke hoogte. Ook maken deze wielen het mogelijk om de steiger te verrijden. Zo werk je gemakkelijk op meerdere plekken aan een gevel of in de vrije ruimte. De rolsteiger is eenvoudig en zonder gereedschap op te bouwen en wordt compleet geleverd als pakket.

  Kamersteiger
  Kamersteigers zijn lager dan rolsteigers en geschikt voor professionele klussen. Deze steiger is dan ook geschikt voor binnen- en buitengebruik. Ook de kamersteigers zijn gemakkelijk op te bouwen en te verplaatsen door één persoon. De steiger is door het compacte formaat gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Ook de kamersteiger is zonder gereedschap op te bouwen en wordt compleet geleverd als pakket.

  Steigeronderdelen
  Ladder.nl levert ook afzonderlijke steigeronderdelen. De volgende steigeronderdelen zijn op aanvraag verkrijgbaar:


  Deze onderdelen worden gegraveerd met een uniek serienummer. Zo zijn de onderdelen gemakkelijk te traceren en te vervangen.

  Veiligheid
  Alle rolsteigers voldoen daarbij aan de nieuwe eisen zoals vastgesteld in de Europese veiligheidsnorm NEN EN 1004:2020. Zo ben je verzekerd van klimmateriaal dat voldoet aan de veiligheidsnorm. Op verzoek wordt de steiger geleverd met een certificaat van nieuwlevering.

  Steigerinspectie
  Een jaarlijkse keuring van steigermateriaal is nodig om de veiligheid van het product te waarborgen. Ladder.nl is specialist op het gebied van rolsteigerinspectie. De gediplomeerde inspecteurs van Ladder.nl  beoordelen steigers van verschillende merken. Deze visuele inspectie zorgt voor weinig oponthoud op de werkvloer. Het keuringsrapport ontvang je na de inspectie in je mailbox.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »