Sluiten

Categorieën

Filters

   Maatwerk

   Ladder.nl is véél meer dan standaard ladders en trappen. Wij maken dagelijks producten op maat, van bordessen en platformen tot kooiladders en brugtrappen. Veilig werken op hoogte staat bij ons centraal. 

   Platformtrappen

   Een voorbeeld van een veelvoorkomend maatwerk product is de platformtrap. Niet veel voorkomend is een volledige uitvoering in staal met een volledig gelast frame en leuningen. In dit specifieke voorbeeld is er gekozen voor staal vierkant roostertreden met extra anti-slip. Deze 'heavy-duty' platformtrappen zijn gemaakt voor de industrie en kunnen tegen een stootje. De platformtrap is uitgevoerd met 6 grote zwenkwielen om het stalen gevaarte makkelijk te kunnen verrijden. Aan de onderkant van het frame zijn twee heftruck lepel inrichtingen gemaakt om de trap op te kunnen tillen met een heftruck.


   Platformtrappen staal  Platformtrappen staal

   Stalen platformtrap  Gelaste leuningen trap

   Dit soort trappen worden bedacht door onze Technische Adviseurs en ontworpen door onze Technische 3D Tekenaars. De slimste maatwerkproducten ontstaan uit ervaring, kennis en samenwerking. Wij nemen elke aanvraag secuur door om een passende aanbieding te kunnen brengen. Onze ervaren Technisch Adviseurs komen graag langs op locatie (indien mogelijk) om vrijblijvend advies te geven. 

   Kooiladders

   Een kooiladder of gevelladder is een robuuste oplossing welke veilig toegang verschaft tot machines, daken, gevels en installaties. Zelfs op enorme hoogte blijft de kooiladder de meest veilig oplossing.

    

   Onze kooiladders voldoen aan de EN-14122-4. Deze norm schrijft voor dat elke kooiladder om de 6 meter een rustpunt moet hebben. Deze rustpunten noemen wij een 'rustbordes' en kan zowel links als rechts worden aangebracht. Naast een rustbordes zijn er veel 'accessoires' beschikbaar voor een kooiladder, hierbij moet je denken aan: zelfsluitende deuren, wandankers, uitstapleuningen, uitstaptredes, tegels en tegelframes of een afsluithek.

    

   Kooiladders zijn bij ons uit voorraad leverbaar in elk van de volgende materiaalsoorten:

   • Blank aluminium
   • Geanodiseerd aluminium
   • Staal verzinkt
   • RVS

    

   Daarnaast kunnen de kooiladder onderdelen worden voorzien van elke RAL-kleur poedercoating.

   De langste (kooi)ladder die wij ooit hebben mogen leveren was maar liefst 101 meter!

   Kooiladder

    

   Brugtrappen

   Hieronder is een maatwerk aluminium brugtrap met staal verzinkte roostertreden afgebeeld in 3D. Er kunnen diverse trede- en vloersoorten worden toegepast. Tevens is de hoogte, breedte en lengte aanpasbaar.

    

   • Staal verzinkte vierkantroostertreden
   • Aluminium vierkantroostertreden
   • Glasvezel versterkt kunststof roostervloer
   • Aluminium ribbelprofieltreden

    

   In dit specifieke voorbeeld is er gekozen voor stalen vierkantrooster treden met een kunststof roostervloer.

    

   Brugtrappen

    

   Voor vrijblijvend advies voor maatwerk kan je een mail sturen naar [email protected] of het contactformulier invullen.

   Wij nemen dan z.s.m. contact met je op!

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »