Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Accessoires van Ladder.nl

  Accessoires van Ladder.nl

  Ladder.nl levert accessoires, onderdelen en toebehoren voor ladders, trappen en step stools. Praktische extra's om het werk op een ladder te verlichten. Denk aan wielen, transportkisten, leuningen, stabilisatiebalken en ladderschoenen. Ook zijn er ophangconsoles, ladderborgingspunten, ladderbankjes, ladderhouders, emmerhaken en nokhaken voor ladders beschikbaar.

  Wielen
  Ladder.nl levert diverse wielen voor trappen en ladders. De wielen zijn per twee of vier stuks verkrijgbaar en eenvoudig te monteren aan bijvoorbeeld een plateautrap. Ook heeft Ladder.nl wielen met veer, die voorzien zijn van een stevige rem.

  Transportkisten
  De robuuste transportkisten zijn gemaakt van licht aluminium en gaan lang mee. De transportboxen zijn verkrijgbaar in zeven verschillende maten, variërend van een inhoud van 47 liter tot en met maar liefst 410 liter. Ook levert Ladder.nl transportwagens. Hiermee kun je de transportkist eenvoudig verrijden.

  Ladderhaken en ophangconsoles
  De ladderhaken van Ladder.nl zijn gemaakt van aluminium. Ladder.nl levert de ladderhaken met een diameter van 35, 50 en 80 mm. De ladderhaken worden geleverd zonder bevestigingsmaterialen. Ook zijn er ophangconsoles, ladderborgingspunten, ladderbankjes, ladderhouders, emmerhaken en nokhaken voor ladders beschikbaar. 

  Leuningen
  Ladder.nl biedt een uitgebreid assortiment aan leuningen. Denk aan steunbeugels, handleuningen, trapleuningen, leuningen voor inklapbare werkplatforms en demontabele leuningen. Het leuningwerk is vaak zowel links als rechts te monteren. De beugels zijn eenvoudig te bevestigen aan de ladderboom. Soms zelfs met een steeksysteem waaraan geen gereedschap te pas komt.

  Stabilisatiebalken
  Trappen worden extra stabiel met een standaard of Nivello® stabiliteitsbalk. De standaard stabilisatiebalk heeft aan de zijkanten een groot rubberen oppervlak voor extra grip. De Nivello® stabilisatiebalk staat met een inwendig scharnier veilig in elke hoek. De onderzijde van deze laddervoet heeft een extra geribbeld oppervlak. De stabilisatiebalk is in diverse breedten beschikbaar. De breedte van de stabiliteitsbalk hangt af van de lengte van de ladder.

  Ladderschoenen
  Ladderschoen of laddervoet kwijt, kapot of versleten? Bestel eenvoudig een nieuwe op Ladder.nl. De ladderschoenen op Ladder.nl zijn slechts geschikt voor ladders van het merk Günzburger Steigtechnik en Roossien Hoogwerktechniek. De ladderschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »