Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Garantie en klachten

  Garantie
  Roossien verleent een fabrieksgarantie voor de duur van twee kalenderjaren, gerekend vanaf de op- of afleverdatum van de Overeenkomst, welke wordt bepaald door de datum van aftekenen van de bijbehorende pakbon, montagebon of soortgelijk document. De fabrieksgarantie geldt voor materiaal-, productie-, of constructiefouten welke Roossien of haar toeleverancier(s) aanrekenbaar zijn. Normale slijtage en/of gebruiksschade, schade door oneigenlijk en/of ondeskundig gebruik zijn uitgesloten van deze garantie. De garantie vervalt indien wijzigingen aan het product worden verricht zonder Schriftelijke toestemming van Roossien.

  Klachten
  Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected].

  Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat je het vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. Ladder.nl verkoopt echter niet aan particulieren.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »