Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Nynke Koornstra - Vrijdag 25 Juli 2021

    Tien redenen om een ladder te kopen op Ladder.nl

    Je bent op zoek naar een ladder voor je bedrijf. Voor gebruik buiten, of binnen op de werkvloer. Bijvoorbeeld in de voedingsindustrie of bij orderpicken in magazijnen. Waarom zou je kiezen voor een ladder van Ladder.nl? In deze blog geven we je tien goede redenen.

    1. Gemaakt voor de industrie

    De robuuste ladders van Ladder.nl zijn gemaakt voor professioneel gebruik. Dit maakt ze geschikt voor intensief, dagelijks gebruik. Ondanks hun stevigheid zijn de ladders zeer licht in gewicht.

    2. De keuze is reuze
    Ladder.nl heeft enkele en dubbele ladders, maar ook put-, kooi-, opsteek-, optrek-, telescoop-, reform- en vouwladders. Kies voor de ladder die het beste past bij jouw werkvloer.

    3. Grip op iedere ondergrond
    De ladders zijn voorzien van gepatenteerde ladderschoenen. Deze zorgen voor een volledige grip op iedere ondergrond. Kies voor de standaard ladderschoen of de scharnierbare ladderschoen van Nivello®.

    4. De ladders zijn oersterk
    De ladders zijn oersterk en gaan jarenlang mee. Dus kies je voor Ladder.nl, dan kies je voor duurzaam.

    5. Ladder.nl levert maatwerk
    Ben je op zoek naar een ladder met stabilisatiebalk, veergeremde wielen van het topmerk Blickle® of ophangconsole? Bij Ladder.nl kun je de ladder volledig afstemmen op jouw wensen.

    6. Accessoires los verkrijgbaar
    Een kapotte ladderschoen? Op Ladder.nl bestel je eenvoudig een nieuwe. Alle accessoires voor ladders zijn los verkrijgbaar.

    7. Kies je favoriete kleur
    Op Ladder.nl kun je je product op aanvraag laten poedercoaten in je favoriete kleur. Zodat de ladder perfect past bij de huisstijl van je bedrijf.

    8. Rechthoekig ladderboomprofiel
    De ladders hebben een sterk, rechthoekig ladderboomprofiel. Dit profiel zorgt ervoor dat je altijd stevig op de ladder staat.

    9. Expeditiedienst
    De expeditiedienst van Ladder.nl levert de ladder de meeste ladders persoonlijk bij je af. En mocht je kiezen voor maatwerk, dan zetten de monteurs hem moeiteloos voor je in elkaar (we doen niet alles zelf, maar wel het meeste).

    10. Veilig werken op hoogte
    Veiligheid staat bij Ladder.nl voorop. De ladders voldoen dan ook aan de meest recente Europese veiligheidsnormen. Zo ben je 100 % verzekerd van een veilig product.

    Welke van deze tien redenen gaven voor jou de doorslag om een ladder te kopen bij Ladder.nl? Laat het ons weten in de comments.

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »