Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Nynke Koornstra - Dinsdag 20 Juni 2022

    Praktische kooiladders voor een veilige daktoegang

    Eén van Roossiens opdrachtgevers heeft verschillende bedrijfspanden en wilde haar medewerkers graag voorzien van een permanente toegang tot de daken ervan. Roossien ging met dit vraagstuk aan de slag en produceerde een aantal robuuste, gestandaardiseerde kooiladders. Met de aankoop van deze producten investeert het bedrijf in de veiligheid van haar medewerkers. Een verstandige keuze!

    Passende oplossing
    Het bedrijf zocht een product waarmee de medewerkers veilig het dak kunnen bereiken voor onderhoudswerkzaamheden. Roossien nam twee kooiladders en een inloopbeveiliging in productie en leverde deze met de expeditiedienst persoonlijk af bij de opdrachtgever. Dankzij een vakkundige montage werden de producten stevig aan de gevel geplaatst.

    De kooiladders
    De grootste kooiladder die Roossien aan deze opdrachtgever leverde is gemaakt van aluminium en 7.155 mm hoog. Dit oersterke product doet dienst als permanente toegangsweg en zorgt ervoor dat de medewerkers van het betreffende bedrijf het dak praktisch en veilig kunnen bereiken. Aan de bovenkant is de kooiladder voorzien van een aluminium overstapbordes van 700 mm lang en een inloopgeleiding van 2.000 mm. Deze bieden een veilige afstap van de kooiladder en leiden de gebruiker comfortabel naar de veilige zone van het dak.

    Veiligheidsnorm
    Ook bij de productie van industrieel klimmateriaal staat veiligheid voorop. De kooiladders voldoen dan ook aan de EN-14122-4.

    Bedrijfsongevallen
    Jaarlijks vinden er in Nederland honderden bedrijfsongevallen plaats waarbij vallen van hoogte een rol speelt. Investeren in industrieel klimmateriaal dat veilig is in gebruik is dan ook geen overbodige luxe.

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »