Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Eddy Roossien - Woensdag 18 September 2021

  Nieuwe huisvesting voor Roossien

  Roossien Hoogwerktechniek verhuist na 24 jaar vanuit Groningen naar het nieuwste industrieterrein in Hoogezand. Daar zal begin volgend jaar een nieuw bedrijfspand verrijzen dat een stuk groter is dan het huidige pand aan de Bornholmstraat. Op het jonge industrieterrein Rengerspark wordt het bedrijfsgebouw met kantoren op een kavel van circa 1,5 hectare gebouwd. Naar verwachting is het nieuwe pand in de zomer van 2022 klaar voor bezetting.

  Behoefte aan meer ruimte
  De laatste jaren zag Roossien Hoogwerktechniek een toename van het aantal orders, mede door het succes van de webshop Ladder.nl. Hierdoor ontstond er behoefte aan meer opslag- en productieruimte. Bovendien blijft er na de voltooiing van de nieuwbouw voldoende bouwgrond over om toekomstige groei te faciliteren. Aannemer De Boer Staalbouw uit Leek voert het bouwproject uit.

  Waarom naar Hoogezand?
  Roossien Hoogwerktechniek heeft als producent van industriële klimmaterialen de plaatselijke industrie veel te bieden. Bovendien levert het bedrijf reeds aan diverse bedrijven in de regio. “Eigenlijk zitten we straks, midden tussen industriële bedrijven, beter op onze plek. Bovendien zijn er in de stad Groningen nauwelijks nog bouwkavels te verkrijgen die aansluiten op onze groeiplannen,” aldus Eddy Roossien.

  Roossien eruit, Century Autogroep erin
  Century Autogroep gaat het bestaande pand aan de Bornholmstraat van Roossien huren om de campus nog verder uit te breiden. Het Century Occasion Centrum verhuist met de verkoop van gebruikte auto’s eind 2022 van de Paterwoldseweg naar de Bornholmstraat. Beide lokale ondernemers, Eddy Roossien en Erik Meems, krijgen zodoende betere en grotere huisvesting; voor beide partijen is deze stap dus een win-win situatie. Bedrijfsmakelaar Dolf Stelpstra van DMS STELPSTRA Makelaars Consultants CRE uit Groningen begeleidde Roossien in dit proces op professionele wijze.

  • Mark Roossien

   Geplaatst op donderdag 10 maart 2022 12:56

   Bedankt Appie!

  Toon meer

  Nieuws & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »