Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Nynke Koornstra - Vrijdag 3 Februari 2022

  Nieuw: rolsteigers bij Ladder.nl!

  Schilders, zzp’ers, installateurs en bouwbedrijven kunnen niet zonder steigers. Zij werken langdurig op hoogte en hebben een mobiele werkplek nodig die voldoet aan de veiligheidseisen. Bij Ladder.nl zijn nu diverse typen steigers te koop. Complete, industriële steigers van topkwaliteit, die voldoen aan de EN 1004. Want kwaliteit en veiligheid staan bij Ladder.nl voorop. In deze blog lees je meer over de steigers in het assortiment Ladder.nl, over de veiligheid ervan en over het belang van inspectie.

  Rolsteigers
  Rolsteigers zijn mobiele steigers, met name geschikt voor gebruik buiten. Met de zwaarlastwielen is deze steiger eenvoudig te verplaatsen. Zo werk je gemakkelijk op meerdere plekken aan bijvoorbeeld een gevel of in de vrije ruimte. De wielen zijn bovendien voorzien van een spindel, zodat de steiger ook geschikt is voor gebruik op een ondergrond van ongelijke hoogte.

  Veiligheid
  Alle steigers van Ladder.nl voldoen aan de nieuwe eisen zoals vastgesteld in de NEN EN 1004:2020. Zo ben je verzekerd van klimmateriaal dat voldoet aan de veiligheidsnorm. Op verzoek wordt de steiger geleverd met een certificaat van nieuwlevering. Elk steigeronderdeel wordt bovendien voorzien van een gravering met een uniek serienummer. Dit maakt de onderdelen beter te traceren en te vervangen.

  Opbouwen
  Sinds 2018 is het verplicht om rolsteigers met een platform hoger dan twee meter bij het opbouwen te voorzien van een voorloopleuning. Ladder.nl levert standaard twee voorloopleuningen per sta-niveau. De steigers van Ladder.nl zijn eenvoudig en zonder gereedschap op te bouwen en worden compleet geleverd als pakket.

  Inspectie
  Het is belangrijk om steigermateriaal periodiek te inspecteren op eventuele gebreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld deuken of mankementen aan de opbouwframes, schoren of telestabilisatoren. Ladder.nl is specialist op het gebied van rolsteigerinspectie. De gediplomeerde inspecteurs van Ladder.nl beoordelen steigers van verschillende merken dan ook efficiënt en kundig. Kies voor een periodieke keuring van je steigermateriaal en waarborg de veiligheid ervan.

                                                

  Nieuws & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »