Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Nynke Koornstra - Vrijdag 17 Maart 2022

    Laat je klimmateriaal keuren

    Het is belangrijk om draagbaar klimmateriaal regelmatig te controleren op eventuele gebreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld deuken of mankementen aan de traptreden, laddersporten, scharnieren of geleiders. Met een periodieke keuring waarborg je de veiligheid van je draagbare klimmateriaal.

    Deskundig
    Roossien is specialist op het gebied van visuele inspecties en voert deze graag voor je uit. De inspecteurs van Ladder.nl zijn gecertificeerd en beoordelen draagbaar klimmateriaal, rolsteigeronderdelen en persoonlijke beschermingsmiddelen van verschillende merken deskundig.

    Efficiënt
    Deze efficiënte keuring zorgt voor weinig oponthoud op de werkvloer. Na de keuring ontvang je het digitale keuringsrapport in je mailbox. Afgekeurde arbeidsmiddelen herstellen we zo mogelijk. Reparatiewerkzaamheden voeren we zo mogelijk ter plaatse uit. Natuurlijk bieden we desgewenst ook vervangende items aan.

    Veilig
    Volgens de richtlijn van de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) is het noodzakelijk om je draagbaar klimmateriaal minimaal eens per jaar te laten keuren. Dan voldoe je aan het Arbobesluit 7.4a – Keuringen arbeidsmiddelen. En aan de verplichting van de Arbowet om zo goed mogelijk zorg te dragen voor de veiligheid van je werknemers!

    Kijk voor meer informatie op https://roossien.nl/diensten/inspecties/

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »