Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Nynke Koornstra - Vrijdag 19 Augustus 2021

  Hyzon Motors Europe BV gaat voor veilige werkplekken

  In juli leverde Roossien Hoogwerktechniek een robuust, verrijdbaar werkbordes met twee inklapbare platformen aan Hyzon Motors Europe BV. Dit bedrijf in Winschoten produceert waterstoftrucks voor de Europese markt. Ook levert Hyzon een groot aantal trucks aan een klant in Nieuw-Zeeland. Omdat veilige werkplekken op hoogte voor Hyzon een absolute must zijn, is de expertise van Ladder.nl meer dan welkom. Bij de kennismaking klikte het dan ook meteen. Samen slaan Roossien en Hyzon de handen langdurig ineen om het productieproces te optimaliseren.

  Waterstoftrucks bouwen
  In de fabriekshallen in Winschoten bouwt Hyzon dit jaar zo’n 150 trucks. Volgend jaar en in het jaar erop worden er nog eens vijfhonderd en duizend trucks geproduceerd. Daarmee zijn in Winschoten dagelijks zo’n vijfhonderd mensen in de weer.

  Inklapbare werkplatformen
  Het werkbordes maakt het plaatsen van de elektromotoren in de trucks voor de medewerkers van Hyzon een stuk gemakkelijker. Ook is het bordes ideaal voor de montagewerkzaamheden. De stahoogte van 1,2 meter hoog is precies afgestemd op de werkzaamheden aan de trucks. Het bordes maakt het veilig werken op hoogte dan ook eenvoudig én comfortabel. Met de twee inklapbare platformen kunnen de monteurs van Hyzon bovendien ook goed aan achterzijde van de truckcabine werken, en bij de motor eronder.

  Levering prototype
  De monteurs van Roossien assembleren en optimaliseren eerst vakkundig een prototype. Zodra het werkbordes is getest en volledig aansluit op de wensen van Hyzon gaat Ladder.nl andere bordessen maken. Daarnaast gaat Ladder.nl aan de slag met andere maatwerkproducten voor Hyzon.

  Veiligheid voorop
  De standaard bordestrappen van Roossien variëren onder meer in materiaalsoort, werkhoogte en mobiliteit. De maatwerk trappen variëren op detailniveau en voldoen volledig aan jouw wensen. Het werkbordes van Hyzon is een prachtig voorbeeld van zo’n maatwerkproduct. De trap is uitgebreid met zes wielen en een centraal remsysteem. Dit maakt ‘m ideaal voor de werkzaamheden aan de waterstoftrucks. Ook voldoet het bordes aan de Europese veiligheidsnorm EN-14122-3. Met het werkbordes is Hyzon dan ook verzekerd van een veilige werkplek op hoogte!
         Nieuws & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »