Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Nynke Koornstra - Dinsdag 20 December 2021

    De houten ladder: een alleskunner

    Een map boven uit een archiefkast trekken, naar de tweede verdieping klimmen, schilderen en andere lichte onderhoudswerkzaamheden verrichten. Deze alleskunner maakt het mogelijk. De houten ladder van Ladder.nl is gemaakt van speciaal geselecteerd, noestvrij essenhout en houtfineer van Carolina Pine. Met dit product ben je dan ook verzekerd van de beste kwaliteit!

    Professioneel

    De houten ladder is geschikt voor professioneel gebruik zowel binnen als buiten. Je kunt er dan ook moeiteloos een dak mee bereiken of er een hoog geplaatste lamp mee vervangen.

    Decoratief
    Met een volledig gladde ladderboom is deze ladder daarbij een lust voor het oog. Daarom wordt dit product ook veel decoratief gebruikt in bijvoorbeeld winkels.

    Uniek
    Deze ladder kan heel wat hebben. De maximale draaglast is namelijk 150 kilo. Het hout is daarbij niet behandeld met chemicaliën. Hierdoor is de ladder geschikt voor praktisch elke werkvloer. De draadeinden in de sporten en gaten zitten vast in de ladderbomen met een pen-en-gatverbinding. Hierdoor heeft de ladder geen uitsteeksels aan de zijkant, wat bij veel andere houten ladders wel het geval is. Hierdoor gaat het product lang mee: wel zo duurzaam!

    Veilig
    Veiligheid staat bij Ladder.nl voorop. De ladders zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan de meest recente Europese veiligheidsnorm EN-131 en aan de Warenwet.

    Varianten
    Op Ladder.nl is de houten ladder verkrijgbaar in diverse lengten. Ook zijn er op Ladder.nl houten dubbele ladders en trapladders verkrijgbaar. De houten enkele ladder met twaalf en veertien sporten is uit te breiden met een stabilisatiebalk. Ook zijn er accessoires voor de houten ladder verkrijgbaar.

                                      

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »