Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Mark Roossien - Dinsdag 24 September 2022

  De Flexxlift - Een compacte hoogwerker

  Een hoogwerker die functioneert zonder stroom, accu of olie: dat kan! De veelzijdige Flexxlift is een perfect hulpmiddel bij werkzaamheden op hoogte. Schilderen, reinigen en elektrisch onderhoud worden met de verrijdbare microhoogwerker dan ook een fluitje van een cent. De ultieme, handbedienbare lichtgewichtoplossing biedt een veilige werkplek op hoogte en werkt eenvoudig en efficiënt.

  Bediening
  De wendbare Flexxlift is gemakkelijk te verrijden en handmatig te bedienen. Het hefmechanisme werkt met een gasdrukveer en zet 10% menselijke energie om in 100% vereist vermogen. Het platform is daarmee traploos en tot op de centimeter nauwkeurig op de gewenste werkhoogte af te stemmen.  Toepassing
  De kleine hoogwerker is geschikt voor gebruik binnen en voor het veilig werken op lagere werkhoogten. Maak het jezelf gemakkelijk bij bijvoorbeeld facilitair onderhoud in ziekenhuizen, kantoren, supermarkten, parkeergarages of scholen en bij de herinrichting van winkelpanden. Met deze hoogwerker is het niet meer nodig om aluminium steigers op te bouwen. Zo werk je productief en efficiënt.

  Kenmerken
  Het afgeschermde werkplatform van aluminium traanplaat maakt het mogelijk om eenvoudig op en af te stappen. De Flexxlift is onderhoudsvrij, heeft een waterpas voor de juiste positionering, en beschikt over een automatisch remsysteem en een praktische gereedschapsbak. Met de uitsparingen is de microhoogwerker eenvoudig te verplaatsen met een heftruck. De maximale draaglast is 150 kilo.  Modellen
  Op Ladder.nl zijn vier  modellen flexxliften beschikbaar. Het kleinste model heeft een maximale platformhoogte van 1,5 meter. Het grootste model heeft een maximale platformhoogte van 2,2 meter.

  EX uitvoering
  De Flexxlift EX is beschermt tegen vonken en andere thermische effecten die kunnen leiden tot een ontsteking in een explosieve atmosfeer.
  EX zone staat voor een gebied of ruimte waar een explosieve atmosfeer aanwezig kan zijn. Een explosieve atmosfeer is een mengsel van brandbare stoffen en lucht. Stoffen zoals (brandbare) gassen en vloeistoffen of stof onder specifieke atmosferische omstandigheden.


  Afmetingen

  De maximale werkhoogte is maar liefst 4,2 meter. De Flexxlift is dan ook ideaal om iets van de hoogste stellingen te pakken in een magazijn. In transportpositie zijn de modellen minder dan 80 cm breed en is het grootste model slechts 1,95 meter hoog. De microhoogwerker past dan ook uitstekend in liften en door deuren.

  Veiligheid
  Veiligheid staat bij Ladder.nl voorop. De Flexxlift is dan ook gecertificeerd en voldoet aan de EN-280 met CE markering.

  ✔️ Eenvoudig
  ✔️ Veilig
  ✔️ Efficiënt

  Nieuws & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »