Contact - [email protected]
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Nynke Koornstra - Dinsdag 25 Mei 2022

    Dakveiligheid op nummer één

    In april stonden we nog op de vakbeurs Maintenance in Gorinchem om het merk ROPROTEC te introduceren. Deze naam staat voor Roof Protection Technology. Met ROPROTEC vergroot Roossien de service op het gebied van dakveiligheid. Het biedt alles wat je nodig hebt om een veilige werkplek te creëren op een plat dak. Denk bijvoorbeeld aan producten als dakrand- en valbeveiliging en persoonlijke beschermingsmiddelen. Maar ook vast klimmateriaal dat een veilige route tot het dak verschaft, zoals kooiladders en steektrappen. Bij ROPROTEC staat dakveiligheid op nummer één!

    Optimale bescherming
    Wist je dat het lopen en uitvoeren van werkzaamheden op een plat of schuin dak risico’s met zich meebrengt? Je kunt bijvoorbeeld vallen, uitglijden, struikelen of ergens tegenaan stoten. Dakdekkers, reparateurs, installateurs, en isolateurs hebben dan ook belang bij een veilige werkplek op hoogte. Er zijn meerdere manieren om een dak veilig te maken en het valgevaar te beperken. Het volledige spectrum aan professionele valbeveiliging van ROPROTEC biedt een optimale bescherming bij werkzaamheden op hoogte.

    Breed assortiment
    Bij producten op het gebied van dakveiligheid kun je denken aan onder andere dakrandbeveiliging, inloopbeveiliging, koepelbeveiliging, ankerpunten en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook biedt ROPROTEC rubberen tegels die geschikt zijn om een veilige looproute op een plat dak aan te leggen. Deze looppaden maken installaties op het dak bereikbaar, zodat reparaties gemakkelijk uit te voeren zijn. De producten zijn eenvoudig zelf te monteren.

    Vast klimmateriaal
    Ook biedt ROPROTEC vast klimmateriaal dat een veilige toegang tot een dak verschaft. Voorbeelden hiervan zijn kooiladders, steektrappen en brugtrappen. Brugtrappen zijn ideaal voor het lopen over obstakels en geschikt voor bijvoorbeeld het overbruggen van kabels en leidingen op het dak. Deze producten zijn leverbaar in diverse materiaalsoorten en afmetingen en naar wens uit te breiden met bijzondere extra’s zoals uitstapleuningen, een zelfsluitende deur en tegelframes.

    Meer informatie
    Wat zijn voor jou de meest essentiële dakveilige producten? Laat het ons weten in de comments. En neem voor meer informatie over de producten van ROPROTEC eens een kijkje op de website.

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »